Product added

Intenzív időszak

Mindenki érzi, hogy ez az időszak nagyon intenzív. 

Már rég szárnyra keltek az összeesküvés elméletek is a járvánnyal kapcsolatosan, és már azt sem tudjuk, hogy végső soron a betegség gondolata nyomaszt-e bennünket jobban, a közelgő gazdasági válság, vagy csak az, hogy hetek óta megváltozott valami, és talán sosem kapjuk vissza azt az életet, amink eddig volt?

Ez egy nagyon mély szorongást eredményezhet, viszont időbe telhet, mire észrevesszük a jeleit annak, hogy valami bennünk is változik: ez az állandó stressz megmutatkozhat úgy, hogy felborul az alvási rendszerünk, felborulhat az emésztésünk, az étkezési szokásaink, és nőknél a ciklusuk is megváltozhat. A stressz hatására a bőrünk állapota is rosszabbodhat, előbukkanhatnak pattanások, megerősödhetnek ekcémás tünetek is… és sajnos, ha bármilyen fizikai vagy lelki betegségünk van, azoknak a tünetei is mind súlyosbodhatnak ebben az időszakban. 

Ha észreveszed magadon ezeket a jeleket, hidd el, ez teljesen normális – ezek természetes reakciók erre a természetellenes helyzetre.

A hirtelen jött változásra senkit sem készítettek fel.

A jó hír az, hogy nem vagy egyedül. Ha szeretnéd, mi itt vagyunk Veled, és együtt megtaláljuk a számodra legjobb megoldásokat!

Leave a comment