Product added

Minket a Váltás hozott össze. Nem számítottunk rá, viszont megtörtént. Megtörtént, mert a Baj megmutatja, hogy hol vannak hiányosságok, és a támasz nyújtás az, amire most a legtöbbünknek szüksége van. Ezért vagyunk most itt: Érted. 

Szorongás, stressz, munkahely elvesztése, egészségünkkel kapcsolatos félelmek… ezek olyan érzések, amik mindnyájunkban feltörtek a mostani helyzet kapcsán, sok más nehéz érzéssel együtt. 

Ha a válság globális, a megoldást is együtt találjuk majd meg. Ne legyél egyedül. Ha szeretnéd, mi itt vagyunk Veled. 

Gyuricza Mikolt

Gyuricza Mikolt

Gyuricza Mikolt vagyok, és ha jól esne egy kis együttérzés, nálam jó helyen jársz! Több éve vezetek önismereti csoportokat, Női Köröket és egyéni beszélgetéseket is, élőben és virtuálisan egyaránt. Színész végzettségem miatt mindig is az emberek viselkedése és érzései érdekeltek a legjobban, és sok ellazulást segítő technikával, mozgásos stressz oldásokkal és nevetéssel várlak egy őszinte beszélgetésre magyarul, angolul, vagy portugál nyelven.

Blazsovszky Andrea

Blazsovszky Andrea vagyok. A Babes Bolyai Tudományegyetemen végeztem pszichológusként. Abban tudok segíteni a hozzám fordulóknak, hogy eszközöket adok a kezükbe, melyekkel az őket feszítő problémákat meg tudják oldani. Lehet, hogy most csalódott vagy , nem tudod, hogy mit kezdj az életeddel, vagy hogy merre haladj tovább. A bizalomra építünk, empátiával, elfogadással, támogatással oldjuk majd benned lévő blokkokat.

Slamovits-Horváth Beáta

Slamovits-Horváth Beáta vagyok az EverDerm megálmodója. Az EverSoulban bármikor elérhettek, ha motivációra, megértésre van szükségetek. Karrierem során volt, hogy közel 100 beosztott tartozott hozzám közvetve vagy közvetlenül, igy számtalan alkalommal volt szükségem az intuíciómra, kit hogyan tudok motiválni vagy kimozdítani egy adott helyzetből.

Termékek